EVROPA BLED d.o.o.
Finžgarjeva 15, 4260 BLED
Tel.: 04 57 41 563, 041 644 988
Fax: 04 57 68 850
Email: cilka@evropa-bled.com
 
VPIS V TEČAJE
od 4. do 15. septembra 2023

ponedeljek - petek od 16:00 do 18:00
Tečaji za odrasle
 
T ečaji potekajo v majhnih skupinah (4 - 6 udeležencev), kar zagotavlja, da se boste v najkrajšem času kar največ naučili. Predavatelj tako lahko spremlja napredek posameznega udeleženca. Potrudili se bomo, da bomo pouk kar najbolj prilagodili vašim željam. Urnik zato ni nikoli narejen vnaprej, ampak ga naredimo šele po zaključenem vpisu. Ko se odločite za obiskovanje tečaja, vas najprej povabimo na brezplačno testiranje, da vas lahko uvrstimo v primerno stopnjo. Tečajniki v eni skupini imajo tako zelo podobno predznanje.

Pouk poteka v sproščenem vzdušju in po preizkušenih metodah, ki upoštevajo različne načine učenja. Poleg najsodobnejših učbenikov uporabljamo tudi zgoščenke, DVD in ostale učne pripomočke. Predavatelji vam bodo posredovali številne nasvete kako se učiti doma in kako kar najbolje izkoristi sodobne vire, s katerimi bo učenje zanimivo, prijetno in prav nič dolgočasno.

Med odmorom boste lahko ob kaminu popili kavo ali čaj ali na hitro kaj pogledali na internet, ki vam je vedno na voljo brezplačno.

Če pa vam čas ne dopušča obiskovanja tečaja, ki je običajno dvakrat na teden po tri šolske ure, organiziramo tudi individualne tečaje. Čas, trajanje in program popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam. Takšna oblika je tudi najbolj primerna za vse, ki imate specifične potrebe.

Tečaji za odrasle so v skladu z evropskimi standardi, ki določajo 6 ravni znanja. Ob zaključku tečaja boste dobili potrdilo v slovenskem jeziku in angleškem jeziku v skladu z evropsko lestvico.

Organiziramo tudi priprave na državne in mednarodne izpite.

TEČAJI IN CENIK
 
Copyright © Evropa Bled
Prva stran | Kdo smo | Prevajanje | Tečaji za otroke | Podjetja | Izpiti | Learn Slovenian | Pišite nam