EVROPA BLED d.o.o.
Finžgarjeva 15, 4260 BLED
Tel.: 04 57 41 563, 041 644 988
Fax: 04 57 68 850
Email: cilka@evropa-bled.com
 
VPIS V TEČAJE
od 4. do 15. septembra 2023

ponedeljek - petek od 16:00 do 18:00
Tečaji za otroke in mladino
 
V si tečaji potekajo v majhnih skupinah, da lahko izkoristimo vse prednosti učenja v skupini, hkrati pa predavatelj lahko spremlja individualni napredek udeleženca. Veliko truda vložimo v oblikovanje skupin, da so čim bolj homogene glede predznanja in starosti. Potrudili se bomo, da bomo pouk kar najbolj prilagodili vašim željam tudi glede časa. Urnik zato ni nikoli narejen vnaprej, ampak ga naredimo šele po zaključenem vpisu.

Udeleženci se lahko vpišejo na katerikoli stopnji. Veseli smo, da 85 % otrok obiskuje naše tečaje skozi celo osnovno in srednjo šolo - do zelo uspešno opravljene mature.

Tečaji za otroke od 1. do 5. razreda
1x tedensko po 1 šolsko uro - skupaj 30 ur

1. razred - učenje poteka s pomočjo zelo različnih aktivnosti, ki jih imajo otroci radi - igrice, pesmice, risanje ... Na začetku je poudarek na poslušanju in izgovorjavi, saj imajo majhni otroci še sposobnost tvorbe glasov in se lahko naučijo zelo dobre izgovorjave. Pri tej starosti še ne pišemo.

2. razred - nadaljevanje programa prvega leta učenja, v zadnji tretjini tečaja pa se otroci naučijo angleške črke in pisati prve preproste besede.

3. 4. in 5. razred - tečaji že vključujejo vse štiri spretnosti - poslušanje, branje, pisanje in govorjenje. Sprva so to posamezni stavki, nato pa so besedila vse daljša. Teme so prilagojene starosti in interesom otrok.

Tečaji za otroke od 6. do 9. razreda
1x tedensko po 2 šolski uri - skupaj 60 ur

Na tečajih za višje razrede osnovne šole so udeleženci že sposobni brati in poslušati avtentična besedila, velik poudarek je na govorjenju. Sistematično obdelamo tudi slovnico. V vsaki skupini se prilagodimo interesom in potrebam otrok, tako da imajo ob zaključku osnovne šole zelo dobro podlago za nadaljnje šolanje.

Tečaji za srednjo šolo
1x tedensko po 2 šolski uri - skupaj 60 ur

Ker so skupine majhne, vedno prisluhnemo željam in potrebam udeležencev - ponovna razlaga, če česa niso razumeli, dodatne vaje, priprave na teste...
1. letnik - če je potrebno, najprej zapolnimo "luknje" v znanju za nazaj, nato pa postopoma začnemo s pripravami na mednarodni izpit First Certificate, katerega zasnova je podobna naši maturi in zato je tudi dobra predpriprava za maturo.
2. letnik - nadaljevanje programa iz prvega letnika in po želji opravljanje izpita First Certificate
3. letnik - priprava na maturo - tečaje vodijo predavatelji, ki so tudi zunanji ocenjevalci na maturi in tako program zelo dobro poznajo. Pripravljamo se za vse dele mature - branje, poslušanje, slovnica, pisanje in ustni del.
4. letnik - priprava na maturo - nadaljevanje programa iz 3. letnika, posebna pozornost pa je namenjena delom, ki se običajno zdijo najtežji - slovnica (gap fill, časi, word formation), pisanje esejev ... Pri tem se prilagodimo potrebam skupine.

Učenje jezika je dolgotrajen proces, vendar je lahko zelo prijetno in zabavno. Zagotavljamo, da bodo vaši otroci veliko bolj samozavestni pri uporabi jezika, kar je eden od temeljnih pogojev za uspeh.
 
Copyright © Evropa Bled
Prva stran | Kdo smo | Prevajanje | Tečaji za odrasle | Podjetja | Izpiti | Learn Slovenian | Pišite nam